Kas jāizdara līdz 2020. gada beigām? Astrologu ieteikumi katrai horoskopa zīmei

Šis gads nebija vienkāršs, tāpēc visi grib zināt, kā tas beigsies. Astrologi prognozēja, ko sagaidīt katrai zodiaka zīmei 2020. gada pēdējo mēnešu laikā.

Auns

Auns varēs sakārtot personisko dzīvi, ja šobrīd meklē otro pusīti.

Aunam būs daudz enerģijas, viss izdosies, bet veselība, neraugoties uz sarežģītiem apstākļiem, nepievils.

Vērsis

Vērsim jāpievērš uzmanība karjerai un finansēm. Viņam liksies, ka situācija “sastingusi”, bet spēki uz izsīkuma robežas, tomēr būs jāpieņem svarīgs lēmums attiecībā uz kādu lielu finanšu ieguldījumu.

LASI ARĪ ŠO RAKSTU!

Horoskops 2021. gadam. Uzzini pirmais, ko atnesīs Metāliskais Vērsis!

Dvīņi

Dvīņiem nav jāgaida nopietnus satricinājumus līdz gada beigām: viss kustēsies tajā pašā nesteidzīgajā tempā. Var būt romantisks piedzīvojums decembra sākumā.

Vēzis

Vēzi gaida negaidīti finanšu bonusi: laimests loterijā vai ārkārtas prēmija. Bet ar veselību vajadzētu būt uzmanīgākam: iespējams pārgurums vai pēkšņa trauma.

Lauva

Lauva gada beigās ar galvu ieslīgst ģimenes dzīvē, aizmirstot par karjeru un darbu. Bet tomēr vajadzētu vērot un nelaist garām izredzes pakāpties pa karjeras kāpnēm, kuras novembrī parādīsies pie apvāršņa.

Jaunava

Gada beigās Jaunavu gaida finansiāli sarežģījumi, kas saistīti ar nesavlaicīgām algu izmaksām vai parāda neatmaksāšanu. Bet tas tiks kompensēts ar kaislīgu romānu.

Svari

Svariem decembrī veiksies gan darbā, gan personiskajā dzīvē. Aktivitāte šajā periodā būs augstāka. Ir vērts izmantot brīdi un pabeigt jau sen uzsāktās lietas.

Skorpions

Skorpionam ir jākoncentrējas uz finanšu jautājumiem: viņam ir visas izredzes pabeigt gadu ar maksimālu peļņu, ja tagad ir pareizi izdarīs ieguldījumus.

Strēlnieks

Ja Strēlnieks meklē otro pusīti, viņam ir visas izredzes pabeigt gadu pārī. Neskatoties uz to, ka rudens sākumā viņš ir pilns spēka, decembrī stress un spriedze var izsist viņu no sliedēm.

Mežāzis

Mežāzim gaidāms veiksmīgs gada noslēgums. Decembris būs auglīgs karjeras izaugsmes vai apmācības jomā, bet personiskās dzīves uzlabošanās ir jāgaida tikai pavasarī.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram viss gads bija pārsātināts ar notikumiem, tāpēc līdz decembrim viņš būs emocionāli noguris. Ziemas sākumā viņam jāparūpējas par veselību un jāatjauno spēki.

Zivis

Zivis pabeigs gadu nogurušas, bet apmierinātas ar dzīves materiālo pusi. Viņi ir labi pastrādājuši, tāpēc var atļauties atpūsties un nodarboties ar personīgo dzīvi.

Lai kā šis gads nebeigtos, visi rēķinās, ka jaunais būs daudz labāks par iepriekšējo!

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Eņģeļu padomi NOVEMBRIM visām horoskopa zīmēm

Pāvela Globas horoskops NOVEMBRIM. Kas mūs gaida pēdējā rudens mēnesī?

COMMENTS

Pievienot komentāru